Äntligen, underbart, fantastiskt, älskvärt, godis för ögonen. Ja, kärt barn har många namn. Själv heter denna blogg bara "OHCbloggen". Många kanske undrade varför det mot slutet av säsongen inte uppdaterades. Svaret är enkelt men samtidigt komplicerat, lätt men samtidigt svårt. Förklaring, men ändå en bortförklaring. Ja, ni förstår säkert!

Sammanfattningsvis kan vi ändå summera säsongen på ett positivt sätt, för visst mumlades det tidigt på säsongen när någon sade att OHCs mål var att hamna topp fyra. Och i näst sista omgången säkrade man fjärdeplaceringen.

Bortasegern då, mot Norrsundet var OHCs sista för säsongen. Förkvalet kan då summeras som en förlust i matcher men vinst i erfarenhet.

Under tiden då förkvalet pågick kom roliga kommentarer och liknande, många kom från mannen, myten, legenden T. Rosén.

Här har vi "TTT, Tomas Tänker Till":
"Fan, Gävleborna tjänar på att spela i OHC med tanke på bensinkostnaderna". - sades under en bortamatch i Gävle. Vad sagesmannen inte hade i åtanke var att dessa Gävleiter varje träning får åka tio mil, varje träning.

"Thailand, ett land utan gränser!" - sades efter en träning. Vad sagesmannen inte hade i åtanke var att alla världens länder har gränser.

"De är fan närmare till Göteborg än till Stockholm härifrån." - sagt efter en träning. Visserligen kan det stämma, beroende på vilken väg man tar.

För er som undrar kommer det att lite då och då uppdateras här, där träningstipps, "en dag med ... ...", intervjuer och lite annat smått och gott skrivas här.