Så var de dags, säsongens sjätte ispass för Ockelbos halvt okända hjältar i den lilla byn Ljusne. Och vilket pass det blev, som hade det mesta; mål, assist, räddningar, uppoffringar, ja precis allt skulle man kunna säga.

Idag fick man även se Lasse Strand göra debut efter nästan sju års uppehåll från hockeyn. Hans kommentar direkt efter ispassets slut:
- Tungt men ändå lätt, jobbigt men ändå inte.
Riktigt roligt att höra.

Dagens träningsprofil måste ändå vara Patrik Widin, mannen som är känd från tidning, med fem-sex skott i krysset och minst fem tunnlar kommer inte någon i närheten av de antal mål den mannen gjorde idag. Fortsätter det så här blir Widin mycket farlig i år.

Eftersom någon bild på träningsprofilen Widin inte finns läggs istället en bild på Björn Rosén upp, som spelar i samma lag som Putte.

Nästa träningspass för OHC är redan om 24 timmar, i Gäveränge och då är det innebandy på agendan. Kan då hända att en uppdatering skrivs morgondagen till ära.

Minns alla helgunderhållningen åren 1993-1996? Arne Hegerfors, Martin Timell och Anders Lundin. Dessa tre var under mitten på 90-talet programledare till en TV-show, vilken? Svaret finns dolt i rubriken.

Över till något mer aktuellt. OHC har sedan två veckor tillbaka påbörjat den efterlängtade isträningen. Om tiden fanns skulle man kunna skriva oändligt (inte riktigt oändligt) mycket om just de två gångna veckorna, vilka som tränat, vilka som sett heta ut, vilka som köpt ny utrustning, matvanor hos spelare, vem som arbetat vid en grisförlossning under sommaren och annat intressant. Detta om just tiden fanns, vilket den för tillfället inte gör.

Nu finns det vissa (skribenten tillexempel) som kommer på det roliga svaret till konstaterandet om att tiden "för tillfället inte finns."
- Tiden finns visst, kolla på klockan så ser du.
Ett mycket irriterande svar, på ett konstaterande som många kan relatera till och som många säkert inte vill ha ett svar på. Det brukar vara så med konstateranden, man vill inte ha svar, utan ge ett svar.

Om det inte finns tid till att skriva inlägg, varför då skriva ett nu?
Jo, för att informera om att det kommer komma mera uppdateringar inom en snar framtid. Väldigt snar.

Väl mött