Ännu en kväll i Ljusne

0kommentarer

Många trodde säkert att Ockelbos ishockeyspelande grabbar gjort sin sista träning uppe i Ljusne förra söndagen. Många var det som hade fel.

Igår fick OHCs pojkar åka upp ännu en gång till den lilla idylliska byn Ljusne. En by som har det mesta, pizzeria, café, konsum, HOLLYWOOD-liknande skylt och framförallt en ishall.
Men frågan är då varför, varför fick de tappra männen åka dit?

Det är ett tämligen enkelt svar, vädret. Vädret kan ställa till det mesta, så även på en ishockeyrink utan tak och väggar. Se bara på stormen Simone, mer internationellt känd som "The St. Jude Storm". Nedan finns en länk där bilder visar dess otrevliga framfart (känsliga tittare varnas).
 
Vad som inte får glömmas är att imorgon nalkas match för pågarna i Ockelbo HC. Den tredje av de tre inlednande bortamatcherna där GGIK är står för motståndet i Nynäshallen. 19.30 släpps pucken för den intresserade. För de som hällre ser något annat kan Flugor på kunskapskanalen 19.30 rekomenderas. Programmet handlar inte om levande flugor utan om vad som är hippt/inne just nu. Och morgondagens program kommer omfatta flugan satellit-tv.

Kommentera

Publiceras ej