Endagars träningsläger

0kommentarer

Årets träningsläger går idag av stapeln. Två ispass, lunch och samkväm är vad som står på agendan. En träning har redan hunnits kryssas av där det spelades en internmatch. Lag vit mötte således lag grön.

Matchen började lugnt, de båda lagen kände på varandra både mentalt och fysiskt, intimt. Men det ibland stillastående spelet höll bara i sig inledningsvis, för när Åberg's Johan fick matchens första farliga friläge var lugnet som bortblåst. 1-0 till vita laget var faktum. Därefter påbörjades en anstormning utan dess like från lag Vit, med stolpar och utespelarnas hjälp lyckades lag Grön hålla 1-0, det vill säga tills Emil Larsson lyckades hitta krysset.

Efter 2-0 vände spelet totalt, lag Grön petade in 2-1 och sedan visade firma Landin, Widin och resten av The Green Dream Team vart det blåa skåpet skulle stå. Och vilken uppvisning det blev. När matchen var slut var resultatet oklart, men en gissning är att grön gick vinnande ut ur striden med klara siffrorna 9-5.

Träningsprofilen för första träningen blev inte helt förvånande Landin, många mål och målgivande passningar går inte förbi helt omärkt.

Då en bild på Landin inte finns läggs istället en skön bild på den bildsköne Ore Rosén ut. Se så vacker han är i den röde hjälmen. Likt en viking tampas han mot motståndarna med en vilja utan dess like.

Kommentera

Publiceras ej