Innebandy, ju mindre folk desto roligare!

0kommentarer

Det finns ett gammalt ordspråk, "ju fler som är med ju roligare har man". Likt många andra ordspråk gäller detta inte i Ockelbo, som förövrigt har många egna talesätt. Några exempel:
- Grötfrukost ger grötarmar.
- Snö är kallt, men kan värmas.
- Öppnar man en är det säkrast att stänga den.
- Lat man, smart man.
Och klassikern,
- Det snöar alltid i Ockelbo.

För många kan detta låta som rappakalja, men för Ockelbobor är detta en vardag, en oerhört skön vardag.

Nog om detta och över till något helt annat, innebandy. Närmare bestämt i Gäveränge. Få tappra var det som tog sig dit. Men roligt hade de!
Lag svart med Joakim "tunnan" Thun som stabil back och GWG-specialist (gamewinning goal), Robin "Gille" Giljam som skicklig spelförare och geni, Patrik Wedin som målkung fortsatte sin "hotstreak" från söndagens träning. I motsatta vita laget fanns Sami "Mc Donald" Halkola som löpstark man, Björn "McGyver Ore" Rosén som senkommen lagspelare och löpstark samt Rickard "McGrüber" Jäderberg som löpstark.
Det vita laget som var extremt löpstark förlorade tyvärr trots deras extrema löpstarkhet.

Men det heta samtalsämnet på träningen var varken om stark löpvilja, Starks löpvilja eller vilka som vann. Nej, det mest omtalade ämnet var det enorma bortfallet av folk. Vissa hade bra orsaker att missa en träning. Andra inte. Och tunnan hade ett bra talesätt för det:
- Jag säger som Larsson, man sätter sig själv i en dålig situation.
Hårda ord från en hård man.

Slutligen, dagens träningsprofil. Det gick inte att skilja de två åt, så måndagens profiler fick bli GWG-specialisten Tunnan och målkungen Putte.
Eftersom det inte finns en bild på dessa två tillsammans kommer istället ett foto på Björn Rosén, en man som spelar i samma lag som Tunnan och Putte.

Kommentera

Publiceras ej